Știri recente
Ecranul de start » Sport » Locul I și locul II pentru înotătorii CSG Sf. Gheorghe la Cupa MBDistribution

Locul I și locul II pentru înotătorii CSG Sf. Gheorghe la Cupa MBDistribution

Înotătorii de la Clubul Sportiv Ciprian CSG Sfântu Gheorghe au participat, în perioada 27-28 octombrie a.c.,  la Cupa MBDistribution desfășurată la Bazinul Olimpic Sidney 2000 de la Baza Sportivă Izvorani.

Tompa Gyorgy Kadosa pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

Menținându-și parcursul excelent de la concursurile anterioare, înotătorii de la CSG Sfântu Gheorghe au reușit să obțină rezultate foarte bune, confirmând încă o dată calitatea pregătirilor antrenorului Ciprian Grosu. Astfel, înotătorul Tompa Gyorgy Kadosa, în vârstă de 12 ani, a obținut locul I la proba de 100 metri bras, cu timpul de 01:22:61, care a devenit și cel mai bun timp al său obținut în activitatea competițională. Un rezultat foarte bun a obținut și Artene Raluca, de 9 ani, care s-a clasat pe locul II în proba de 50 metri spate, cu timpul de 40:21.

Referitor la performanța sportivilor CSG, antrenorul Ciprian Grosu a declarat: „Ne pregătim de ani buni să atacăm podiumul la competițiile majore din plan intern. În ultima perioadă suntem constant pe podium și începem să ne obișnuim cu primele locuri, pe care vrem să ni le menținem și în viitor. Rezultatele muncii noastre se văd, iar faptul că și la Izvorani înotătorii clubului nostru au urcat pe podium, cu timpi foarte buni, ne motivează să continuăm cu și mai mare entuziasm antrenamentele. A obține locul I și II la o competiție care a aliniat la start peste 500 de concurenți nu este puțin lucru, iar aceste performanțe ne așează cu mândrie pe harta cluburilor de înot care contează cu adevărat în competițiile naționale. Am devenit cunoscuți în toată țara, iar cluburi de tradiție ne privesc cu respect și admirație, fiind atente la evoluția noastră. Mă bucură foarte mult că am obținut un loc I și II la Izvorani și doresc să le mulțumesc în mod special părinților celor doi copii, care au înțeles că pentru performanță este absolut necesar sprijinul total al părinților”.

About mesagerul